EL BACALLA

Autor: COMAS, FINA

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

EL BACALLA

EL BACALLA

16,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
SIDILLA
Publicación:
01/01/2022
Colección:
INFANTIL
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El bacallà és un dels peixos més apreciats de la nostra cuina tradicional i és un dels ingredients imprescindibles de la gastronomia contemporània. Des de fa segles es pesca a les aigües fredes del nord dEuropa i des dallà, modificat amb la sal arribada del sud, es transporta arreu. Gràcies a la seva capacitat de conservar-se es menjava bacallà a …

El bacallà és un dels peixos més apreciats de la nostra cuina tradicional i és un dels ingredients imprescindibles de la gastronomia contemporània. Des de fa segles es pesca a les aigües fredes del nord dEuropa i des dallà, modificat amb la sal arribada del sud, es transporta arreu. Gràcies a la seva capacitat de conservar-se es menjava bacallà a les comarques interiors del país. El bacallà també ha estat un dels grans protagonistes de la Quaresma, quan era un producte econòmic que substituïa la carn, i arribava a totes les cuines. A El llibre del bacallà, la Fina Comas hi ha posat anys de coneixement difosos des del seu blog CuinaCinc. Hi trobareu la història de la pesca i del consum daquest peix tan nostre, les tradicions que protagonitza, el que en diuen els professionals que el comercialitzen, les diferents maneres de tallar-lo i les millors receptes, de casa i de fora, explicades pas a pas.
Leer más

Más libros de COMAS, FINA

Más información del libro

EL BACALLA

Editorial:
SIDILLA
Fecha Publicación:
Formato:
Bolsillo tapa blanda
ISBN:
978-84-124306-4-6
EAN:
9788412430646
Nº páginas:
0
Colección:
INFANTIL
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
160 mm
Ancho:
160 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar